Загоруй Людмила Петрівна

в.о. завідувача кафедри

Вчене звання і науковий ступінь: 

Кандидат вет. наук, доцент 

Напрям наукової діяльності: 

Безпека харчування, екотрофологія,  вивчення ефективності застосування біоантиоксидантів у харчових жирах.

Безпека харчування, екотрофологія, вивчення ефективності застосування біоантиоксидантів у харчових жирах.

У науковому доробку понад 100 друкованих праць, у тому числі 7 патентів України, 1 монографія. Брала участь у розробленні 2 державних стандартів, гармонізованих з міжнародними у галузі харчового виробництва.

Посилання на Google Scholar: https://u.to/Zq6eGw 

Ідентифікація науковця: orcid.org/0000-0002-0909-6999 

Викладає дисципліни:  «Екотрофологія», «Методологія та організація наукових досліджень», «Технологія продуктів функціонального призначення», «Сталий розвиток підприємства харчової галузі»

0