в.о. завідувача кафедри
Вчене звання і науковий ступінь:
Кандидат вет. наук, доцент
Напрям наукової діяльності:
Безпека харчування, екотрофологія, вивчення ефективності застосування біоантиоксидантів у харчових жирах.
Безпека харчування, екотрофологія, вивчення ефективності застосування біоантиоксидантів у харчових жирах.
У науковому доробку понад 100 друкованих праць, у тому числі 7 патентів України, 1 монографія. Брала участь у розробленні 2 державних стандартів, гармонізованих з міжнародними у галузі харчового виробництва.
Посилання на Google Scholar: https://u.to/Zq6eGw
Ідентифікація науковця: orcid.org/0000-0002-0909-6999
Викладає дисципліни: «Екотрофологія», «Методологія та організація наукових досліджень», «Технологія продуктів функціонального призначення», «Сталий розвиток підприємства харчової галузі»