Калініна Галина Петрівна

Вчене звання і науковий ступінь: 

Кандидат техн. наук, доцент 

Напрям наукової діяльності: 

Технологія молочних продуктів подовженого строку зберігання, удосконалення технології молочних продуктів за використання рослинної сировини, дослідження впливу інгредієнтів на якість молочних продуктів.

Понад 150 друкованих праць, у тому числі 9 патентів України.

Ідентифікація науковця: http://orcid.org/0000-0002-6178-7885 

Посилання на Google Scholar: https://u.to/RiueGw

Корпоративна електронна  поштаhalyna.kalinina@btsau.edu.ua

Викладає дисципліни:  «Технологія молока та молочних продуктів», «Технологія м'яса та м’ясних продуктів», «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва».

0