Профорієнтаційна робота в умовах виробництва

За сприяння ректора БНАУ Олени Анатоліївни  було реалізовано нові методи проведення профорієнтаційної роботи в умовах виробництва. Викладачі: професор Мерзлов С.В, доценти: Загоруй Л.П., Калініна Г.П., Машкін Ю.О. відвідали разом із учнями старших класів Карапишівської гімназії пекарню в с. Карапиші.

 

Під час екскурсії було представлено сучасні технології хліба, печива, кондитерських виробів. Також для учнів було проведено майстер-клас з виробництва піци.

Під час екскурсії декан Мерзлов С.В. спілкуючись з учнями розповів, що оглянуті ними технології вивчаються на освітній програмі "Харчові технології" в Білоцерківському національному аграрному університеті.

 

Зазначив про можливості поєднання навчання і роботи за фахом у формі дуальної освіти або за індивідуальним графіком.

Учні виявили зацікавленість до технологій, які були представлені в умовах пекарні і щиро дякували за проведену екскурсію.

Ми також висловлюємо вдячність керівництву переробного підприємства в особі Лесі Анатоліївни.

Напишіть нам

Будемо раді почувати ваші думки з приводу даної публікації